Jdi na obsah Jdi na menu

Úvod

 

REZERVACE na rok 2017 přijímáme od 10.1.2017

na telefonu 721 537 931 nebo emailem na kempzeleneudoli@seznam.cz. Ceník na rok 2017 bude včas vyvěšen.

 

V roce 2016 proběhla změna provozovatele a bude probíhat rekonstrukce.

Otevřeno bude pravděpodobně od 1.5.2017.

 

Kemp ZELENÉ ÚDOLÍ leží v obci Mladějov v Čechách, 5 km od města Sobotka, s výhledem na Trosky, v srdci Českého ráje, v údolí, které obklopují lesy. V přilehlé obci Mladějov (asi 0,5 km) najdete obchod s potravinami a restaurace. Je zde vlakové a autobusové spojení. V okolí je mnoho turistických zajímavostí: Trosky (4 km), lovecký zámeček Humprecht (5 km), Prachovské skály (4 km), Sobotka (5 km), Hrad Kost (8 km), Zámek Hrubá Skála (10 km) a mnoho dalších památek.

 

Rekreační komplex svou dispozicí, zázemím a polohou poskytuje ideální podmínky pro školní výlety, pro pořádání dětských táborů, škol v přírodě, nebo trávení aktivní dovolené.

 

POPIS AREÁLU:

 

Areálu dominuje centrální budova, kde jsou v přízemí sprchy a sociální zařízení, v prvním patře je restaurace (30 míst) a jídelna (80 míst), dále je zde salonek ke společenskému využití.

 

Druhy ubytovacích kapacit:

 

Chatička „A“
Chatičky jsou situované do půlkruhu. Každá chatička je vybavena dvěma lůžky. Uprostřed půlkruhu se nachází hřiště pro míčové hry. Sociální zařízení pro ubytované v chatičkách se nachází centrální budově.

 

Chatičky
Chatičky mají kapacitu pro čtyři osoby. Ve srubu jsou palandy nebo samostatná lůžka, skříň a stůl. Sociální zařízení pro osoby ubytované v chatičkách se nachází v centrální budově.

 

Gizela
Dřevěná dvojchatka obklopená vzrostlou zelení. Areál nabízí čtyři dvojchatky, z čehož každá část s možností ubytování pro osm osob. Gizely mají samostatné vchody, dva pokoje, WC a umyvadlo. Každá Gizela má prostorný krytý balkon. Sprchy se nacházejí v centrální budově.

 

Apartmány
Apartmány jsou v areálu dva, každý pro pět osob. Apartmány mají společný vchod a předsíň. Každý apartmán má vlastní kuchyňku a sociální zařízení.

 

Vila
Na okraji areálu, samostatně stojící zděná dvoupodlažní vilka, s celkovou kapacitou pro 7 osob. V přízemí se nachází společná místnost s krbem, ložnice, kuchyňka a sociální zařízení (WC, sprcha). V patře jsou dvě ložnice.

 

Dále je zde prostor pro stany a karavany.

 

Areál nabízí prostor k mnoha aktivitám – klubovnu, hřiště na míčové hry, stolní tenis, stolní fotbálky, dětské prolézačky, pískoviště, trampolínu a dva plavecké bazény. K dispozici je i zastřešené podium.

Portrét

Statistiky

Online: 2
Celkem: 772113
Měsíc: 8103
Den: 356